Velkommen | opret ny bruger | log på

Domæne lister

Ved at kryds-referere data indsamlet fra danske domænenavne, DK-Hostmaster og en række andre instanser, er det muligt at generere en række lister der inddeler domænenavne efter udvalgte kriterier.

Slettede domænenavne Hver dag slettes hundredevis af domænenavne, Netnationen holder øje med hvilke domænenavne der bliver ledige.

Suspenderede domænenavne Et domænenavn suspenderes før det slettes af DK-Hostmaster, Netnationen viser alle suspenderede domæner som muligvis bliver slettet indenfor kort tid.

Server population Et domænenavn skal associeres med en IP adresse for at man kan forbinde domænenavnet med et webserver, Netnationen har indsamlet informationer omkring alle danske domænenavne og de tilhørende web servere.

Host population Ved at sammenlægge alle informationerne omkring domænernes placering med oplysninger om servernes indehavere, kan Netnationen bringe en samlet opgørelse af hosting udbydernes markedsandele.

Google Pagerank™ Netnationen har indsamlet data fra Google omkring Googles Pagerank™ for samtlige danske domænenavne. Oversigten viser fordelingen af domænenavne på Pagerank, samt muligheden for at liste domænenavnene for hver Pagerank.

Henvisende domænenavne Domænenavne kan rettes til at pege på et andet domæne. Vi har samlet en oversigt af danske domænenavne som peger på andre domænenavne.


Oppetid overvågning

Overvåg dine hjemmesider via e-mail og SMS. oppetid.netnationen.dk


Statistik til dit DK domæne

Gratis statistik og chart placering til dit domæne. Få koden her